Get Adobe Flash player

Szolgáltatások

CALLUX PROFESSIONAL   100%Vegán

A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény és nem pedikűr kezelés.

Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét(kést) és csiszológépet.

Nincs sérülésveszély,ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny vendégeknél.

Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz repedezett bőr eltávolításának.

Folyamat végén wellness talpmasszázzsal kényeztetjük vendégeinket.

Hosszabb ideig tartó puhaságot biztosít a lábnak, szikés pedikűrrel ellentétben. 2 hét után is puha marad a bőr krémezés nélkül.   

 

Gél-Lac

A Gél-Lac egy új szolgáltatás a szalonban, a ZSELÉS LAKKOZÁS, mely olyan mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (3-4 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül; zselé-tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény; a vendégnek nem kell rá vigyáznia.

Nem pattog és nem kopik le, házi munkának is ellenáll.

Tartós fénye meg marad még hetek után is.

Saját körömre lakk helyett körömerősítő bevonatként is használható.

A Gel-Lac 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál.

AGel-Lac színei megemelt pigment-tartalommal készülnek, így legtöbbjük 1 rétegben is jól fed.

ÚJ!!!!

Megérkezett az új mágneses gél-lakk,különböző mágnesekkel különböző minták készíthetők.A minták nem egyszerűen vonalakként jelennek meg,hanem kidomborodó hatásúak, a mágneses térnek köszönhetően.

Manikűr

Manikűr

A szép, ápolt kéz sok mindent elárul rólunk már az első találkozás alkalmával.

Kezünk és körmeink folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, és a különböző vegyi behatásoknak, ezért ugyanúgy igényli a folyamatos ápolást, mint testünk többi része.

A manikűr a körmök formázását, a körömbőr eltávolítását, a kéz és az alkar bőrének ápolását jelenti.

A manikűr befejező szakaszaként választhatjuk a különböző díszítéseket, lakkozást, körömmatrica vagy strassz-kövek felhelyezését.

Francia manikűr

A manikűrön belül megkülönböztetünk hagyományos és francia manikűrt, mely nem azonos a francia lakkozással. A kettő közti különbség a körömágybőr eltávolításának módjában van. A hagyományos manikűr esetében áztatást és bőrvágást alkalmazunk, míg a francia (modern) manikűr alatt nem áztatunk és vágunk, hanem egy különleges bőroldó folyadékkal távolítjuk el a lenőtt bőrt. Az előkészítő, ápoló és díszítő szakaszok megegyeznek.

A manikűr befejező szakaszaként választhatjuk a francia lakkozást, körömmatrica vagy strassz-kövek felhelyezését.

Japán manikűr

Japán Manikűr

A japán manikűr a körömlemez méhviaszos ápolása, mely a japán arisztokrácia titkos körömápolási eljárása volt.

Visszaadja a körmök természet adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést.

A japán manikűrt alkalmazzuk töredezésre hajlamos körmöknél, vagy műköröm megszüntetése esetén.

A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül).

A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek!

A nagyon roncsolt körmöknél hetente, kevésbé roncsoltaknál kéthetente ajánlott megismételni, ez a körömápolási technika helyrehozza az elgyengült körmöket is.

Pár hónap alatt bárki olyan hatást érhet el, mintha műkörmei lennének, pedig azok a saját természetes körmei.

Műköröm

Műköröm

Egy nő külsejének egyik legmeghatározóbb része a szép köröm. A műköröm készítés célja, hogy a saját körmöket megerősítsük, meghosszabbítsuk, és megszépítsük.

Egy jól elkészített műkörömnél nem lehet észrevenni, hogy hol végződik a vendég saját körme. A műkörömmel könnyen együtt lehet élni, könnyű hozzászokni használatához, díszítése és fénye sokkal tartósabb, mint egy lakkozás.

Körömágy hosszabbítás

Ezt a megoldást akkor alkalmazhatjuk, amikor körmeid rágottak, túl rövidek, vagy ha lenövésmentes zselés francia véget szeretnél. Ezzel tökéletes formájú körömágyat tudunk biztosítani.

Saját köröm megerősítése

Azoknak, akiknek gyenge, töredezésre hajlamos körmük, van, de a formáján és a hosszán nem szeretnének változtatni. UV fényre kötő zselével erősítjük meg, amit ugyanúgy töltünk, mint a műkörmöt.

Paraffinos kézápolás

Paraffinos kézápolás

E-vitamint, kollagént és elasztint tartalmazó mélyhidratáló kezelés, amely nemcsak felfrissíti, puhává varázsolja a bőrt, hanem a körmöket is átpuhítja. Hatására a kéz és a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik. A kiszáradt és repedezett bőr már az első kezelés után érezhetően simább és rugalmasabb.

A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba, a befejező krémezés hatására pedig a meleg paraffin alatt kitágult pórusok összehúzódnak.

A paraffinos kézápolás már az első alkalom után is látványos lehet, de az erősen igénybevett és kiszáradt kézbőr ápolása esetén kúraszerűen érdemes alkalmazni.

Hatása:
Megszünteti a kézfej szárazságát, repedezettségét és hosszú időn keresztül puhán tartja. A paraffin kollagénes, víz- és zsiradékpótló, természetes vitaminokat juttat mélyen a bőr és a körömszaru alá. Nemcsak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja. Mivel a pakolás által a hasznos anyag a kötőszövet rétegéig jut, így ápolttá teszi a kéz és a köröm felületét.

Pedikűr

Pedikűr

Nagy gondot fordítunk hajunk és arcbőrünk ápolására, de lábaink főként a téli, hosszúnadrágos időszakban- a második helyre kerülnek. Csupán akkor jut eszünkbe, ha már a kor előrehaladtéval, vagy éppen a gondoskodás hiánya miatt problémák jelentkeznek. A jól ápolt láb több mint egyszerűen a szépség része. A pedikűr nem csak a láb szépségét, de annak egészségét is megóvja.
Paraffinos lábápolás

E-vitamint, kollagént és elasztint tartalmazó mélyhidratáló kezelés, amely a sarok védelmét biztosítja a kiszáradástól, kellemetlen berepedezéstől, ami nagy fájdalmakkal járhat, nemcsak a bőrt, hanem a körmöket is átpuhítja.

A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba, a befejező krémezés hatására pedig a meleg paraffin alatt kitágult pórusok összehúzódnak.

Törzsvásárlói kártya!

Szalonunkban ingyenesen Törzsvásárlói kártya igényelhető.

Nyitvatartás

Hétfő: 12:30-20:00
Kedd: 08:00-14:00
Szerda: 12:30-20:00
Csütörtök: 08:00-14:00
Péntek: 12:30-20:00

Kérjük, előre egyeztessen időpontot, hogy Önnek ne kelljen üzletünkben egy percet sem várakoznia!

Fodrászat és műköröm:
06-20-323-6580

Kozmetika:
06-70-259-4488