Körömápolási Szolgáltatások

Szikora-Sáfár Szilvia vagyok, fodrász, kéz-, és lábápoló, műkörömépítő. Kiskorom óta foglalkoztat a fodrászat művészete. A fodrászattal édesanyám és nagymamám nyomdokaiba léptem, hiszen ők is fiatal koruk óta fodrászkodnak. Három generációs fodrász család vagyunk Újpesten.

Szerintem egy jó fodrász legyen a haj megalkotásához építész,
a formához szobrász,
a színhez festő,
a harmóniához művész.”

Műköröm építés a fantázia alapja, amelyben megmutathatom kreativitásomat. Szeretek emberek között lenni és testi, lelki szépségükről gondoskodni, hiszen az egészség titka a “Testi-lelki harmónia”.

Kámánné Gyenes Szilvia vagyok, kéz- és lábápoló, műkörömépítő. Évekkel ezelőtt a kézápolásban és lábápolásban megtaláltam az igazi szépséget. Folyamatosan képzem magam, a munkám egyben a hobbim is. A körmök díszítése, egy ápolt láb végeredménye a boldog, elégedett vendég arca mindennél többet ér most lelkemnek.
Farkas Tünde vagyok, 25 éves. Kézápoló és műkörömépítőként végeztem. Minőségi alapanyagokkal dolgozom, a legjobb tudásom szerint, a vendég kérésének mindig eleget téve. Szeretek fejlődni és tanulni, folyamatosan képzem magam. Elvégeztem a Callux lábápoló tanfolyamot is. Ezek mellett szépségtanácsadói OKJ és sminkes szakmával is büszkélkedhetek. Munkámban mindig a legjobbat szeretném kihozni magamból.